Organisatie

Ons bestuur en coördinerend team

Ons bestuur

  • Nico den Hollander - penningmeester
  • Cock de Jong - voorzitter
  • Norman van der Loop - secretaris
  • Gerrit Overmans - bestuurslid
  • Martin van Staveren - bestuurslid

Ons coördinerend team

  • Marike Daverveld
  • Cindy van Dijk

 

Onze vrijwilligers

Onze keukenbrigade

OranjeRijk heeft een fantastische keukenbrigade, bestaande uit tal van vrijwilligers die drie keer per week een fantastisch driegangendiner of lunchdiner verzorgen.

Onze activiteitenbegeleiders

Alle activiteiten die doro OranjeRijk worden georganiseerd, staan onder enthousiaste begeleiding van een grote groep vrijwilligers.

Onze barmedewerkers en helpende handen

Medewerkers achter de bar, in de schoonmaak, vor allerlei klusjes, voor de schoonmaak ... onmisbaar en zo gezellig!

Zelfbeheer

In april 2021 heeft de toenmalige gemeente Uden (nu gemeente Maashorst) het beheer van ontmoetingsplein De Balans overgedragen aan OranjeRijk. Wethouder Maarten Prinssen zei toen:

"De Balans is een laagdrempelige ontmoetingsplek midden in de Flatwijk geworden zoals de bewoners en wij als gemeente voor ogen hadden. Hoe OranjeRijk dit in een relatief korte periode voor elkaar heeft gekregen is een prachtig voorbeeld voor andere ontmoetingspleinen waar we ook aan de slag gaan met zelfbeheer."

Zelfbeheer betekent wel dat OranjeRijk de hele operatie volledig zelfstandig en met een sluitende begroting dient te runnen. "En daarbij draagt uiteraard ook de gemeente haar steentje bij. Maar het leeuwendeel van de middelen komt van verschillende maatschappelijke fondsen zoals het Kansfonds, het VSBfonds, het Udenfonds, het DELA fonds, Stichting DOEN, het Oranje Fonds en diverse bedrijven die ons in natura sponsoren", licht Nico den Hollander, penningmeester binnen het bestuur van OranjeRijk toe. 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.